понеделник, 24 август 2015 г.

Комплексарско гей-шоу с участие на човекоподобни маймуни





По случай номинациите в Big Brother днес за пръв път гледах цяло предаване. Не ми се беше случвало да стане цяла седмица след началото. Kакво да се прави – простотията взе да ми омръзва. Сега седнах пред телевизора, за да събера материал за поредния постинг.

Ужас и безумие! В предишните издания винаги е имало поне един-двама, които да ме изкефят, но този път нъц. Нито един! Може би съм пропуснал нещо и дано това се промени, защото е гадно да гледаш, без да имаш фаворит.




Още на първите номинации изгърмя най-големият дразнител – Кристиян. Този гей показа защо нормалните хора мразят гейове. Направи го чрез демонстрация на онова, което наричат “педалски номера”. Още преди влизането в Къщата той излъга, че е спал с Валери Божинов. Какво да кажем за човек, намесващ други по такъв безобразен начин? Никита му подметна, че вижда доброто у него. Катето Евро от студиото добави нещо подобно. Е, айде стига! Писна ми да представят злобата като защитна реакция. Има толкова други начини да се защитиш, без да правиш мръсотии. А да си злобен, означава че си лош човек – тук няма място за спор. 




Зрителите видяха как Кристиян обижда останалите участници, без оглед на пол и без да мери приказките. Мърша и парцал, които ни в клин, ни в ръкав прибавяше към всяко изречение, бяха най-безобидните. Продължи да го прави, дори когато не му обръщаха внимание. Следователно той просто е зъл човек, а не “жертва на нетолерантното общество”.

Сякаш за да увеличи негативния ефект, Кристиян заяви пред Ники Кънчев, че го намразили, понеже не обичали да чуват истината за себе си. Ето това винаги и навсякъде ме дразни, а го виждам постоянно – зъл вулгарен идиот да представя простотията си като “казване на истината в очите”. Така ли наричали селяндурските обиди? Те нямат нищо общо с истината, но Кристиян явно не владее други изразни средства и не подозира за съществуването им.

И другите идиоти в Къщата са мъже, но само формално – заради анатомичните особености. Иначе по характери и поведение са същите педали като Кристиян. Говоря за Богданов, Братухчев, Кирил и Цецо. Да, няма грешка. Адски много мразя комплексирани мъжленца, които нямат как да покажат мъжко поведение, затова постоянно повтарят колко мразят гейовете и във всяко трето изречение споменават думата “мъжкар”. Идеята е: като нямат мъжко сърце, поне чрез думи да внушат, че не са женички. Агресивността е характерна за този тип хора. Налитайки на бой, викайки, заплашвайки – те смятат, че изглеждат мъжествено. Злобата им идва от това, че дори целия свят да излъжат, себе си не могат. И пак остават смешни женички. Това ги вбесява.

Докато Кристиян напускаше Къщата, Богданов и Цецо се прегръщаха. Демек вижте ни колко мразим гейовете, т.е. големи мъжкари сме. После се уговаряха с Кирил да пият по случай напускането на комплексиращия ги “елемент” Кристиян.

Беше адски смешно. Направо изсмукано от пръстите. Аз също не понасям гейове – гади ми се при самата мисъл, че съществуват такива хора. Но никога няма да ги обиждам и да натяквам омразата си. А това, което правеха “мъжкарите” в Къщата, е аналогично и също толкова дразнещо, колкото навика на хомосексуалистите да афишират винаги и навсякъде своята хомосексуалност.




Братухчев е още по-смешен от гореописаните. Не го видях лично, обаче ми разказаха, че показал среден пръст, за да обиди една от жените. После не посмя да направи същото, когато Цецо заплаши да го бие. Значи Братухчев е смел, но само спрямо жените. На мъже не смее да се репчи. Сега вече знаете какво означава мекотело с дребна душица.

Не можах да опозная жените, понеже им отделиха малко време. Забелязах само циганката Ирена, която направи Богданов на две стотинки. Каза му истина до истина, заявявайки че тя не желае някой да й тежкарее, черпейки сила от мускулите си. Тъпото животно Богданов изгуби дар слово и започна да фъфли. Нямаше с какво да излезе срещу безпощадните факти. Още преди Ирена да го отбележи, всички разбрахме, че е прочела в пъти повече книги от него.

Потресен съм от Никита. Ужасно създание! Кое кара жените да се помпат с толкова силикон? Лицето й на нищо не прилича. Направо ми дожаля за Боби Ръгбиста /участник в един от предишните Брадъри – онзи с тризначките/, който й бил гадже. Как ли я чука?




Този път, по изключение, бях съгласен с всички коментатори в студиото. Приемете го като малко чудо, имайки предвид, че трима от тях бяха Евгени Минчев, Катето Евро и Ваня Червенкова – хора, които имат навика да говорят глупости на килограм.


4 коментара:

  1. Той че Кристият е идиот, идиот си е, ама Цецо не пада по-долу. Със заплахи иска да командва. Не вярвам такъв селянин да спечели. По-вероятно да е някоя от жените. По-малко луди са.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Такива като Цецо никой не иска около себе си. Все нещо мрънкат, дрънкат, плюят.

      Винаги съм се учудвал на хората, които смятат, че е "мъжкарско" да правят наопаки и да дуднат.

      Изтриване
  2. Преди малко се смях ОТ СЪРЦЕ
    Боби Ръгбито заплашвал Кристиян и други които евентуално биха обидили Никита.
    Голям смешник е тоя. Още въздиша по Любов от тризначките, луд го направиха в къщата, а сега се прави на мъж. От разстояние е лесно. :D
    Няколко пъти сме се засичали с него по фитнес залите. Гледа като страхлив мишок. Само думите му голями.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. На мен още при предишното си участие ми изглеждаше глупав. Няма да забравя потресената му физиономия, когато изгониха Лили. Тогава каза "Какви хора гласуват? Много глупави". Двамата мислеха, че публиката ги харесва.

      На второто си участие Боби Ръгбиста реши, че ще победи, защото изгониха тризначките. Личеше по доволната му физиономия. После едва дишаше от яд, когато изгониха и него. Толкова бил ядосан, че дори ударил Пацо в хотелската стая - поне такъв слух имаше.

      Изтриване